De dames ontvangen dezer dagen talrijke mails van verontruste lezers.
Of de dames geen inspiratie meer hebben of, erger nog, of ze met pensioen zijn?
We kunnen u gerust stellen: de dames zijn actiever dan ooit.

Terwijl de éne aan de succesvolle uitbouw van haar dotcombedrijf werkt en verdrinkt in de bestellingen, is de andere de drijvende kracht achter de revival van de Marie-Thérèse kroonluchter die mede dank zij de unieke combinatie van genetische voorbeschiktheid, technische knowhow en creatieve inspiratie verenigd in één dame, steeds meer interieurs zal sieren. Zowel in de strakke designwoning als in de klasieke of landelijke woning wordt de Marie-Thérèse opnieuw incontournable.

Maar de dames zouden de dames niet zijn indien zij niet zouden diversifiëren en dus is de derde dame actief in de geheime wereld van de druivenrassen.
Na jaren van intense studie en originele kruisingen kon zij over een paar unieke enten beschikken die de druivenwereld op zijn kop zullen zetten.
Gisteren werden, met grote zorg, deze enten toevertrouwd aan moeder wijnstok en onder het wakend oog van le géant de Provence rijpt nu in stilte op een zeer geheime locatie het nieuwe ras dat over enkele jaren uw bord of uw glas zal sieren: de Malpertuiser.

Dat bloggen kan dus nog een tijdje op een laag pitje staan, de dames zijn nu immers intens bezig met een paar gedwongen indienstnemingen. Een aantal heren heeft al geslaagde proeven afgelegd.

Advertenties