Goed nieuws!  Het succes en de populariteit van deze blog scheert alsmaar hogere toppen. Gisteren haalden we onze eerste “award” binnen – ja, in tijden van nood kan en mag iedereen een award uitreiken (dat hebben we nog in de lagere school uit de Catechismus geleerd) – en vandaag vonden we een offer you can refuse in onze mailbox.

Een goede vriendin van ons, Maggy, mailt met de vraag of ze ook mag toetreden tot onze orde. Helaas moeten we haar teleurstellen, in onze statuten is duidelijk vermeld dat de orde zich beperkt tot drie leden. Er zou dus eerst een andere deftige dame moeten ontslag nemen en dat is voorlopig niet aan de orde (!). Maar voor alles bestaat een creatieve oplossing,  daarvan hebben we de afgelopen dagen genoeg voorbeelden gezien op het politieke front. We hebben een bisartikel toegevoegd aan onze statuten en Maggy het statuut van gastschrijver toegekend. Daarvoor hebben we geen dialoog moeten starten of tot een concensus moeten komen. Wij waren unaniem akkoord nadat we haar ingesloten sollicitatiefilmpje bekeken hadden.

Maggy heeft een passie voor magie. Ze is woonachtig in een bruisende cultuurstad en werkzaam in de creatieve sector. Zowel voor haar job als privé komt ze regelmatig op de meest eigenaardige plaatsen ter wereld. Omdat de deftige dames ook wel ontvankelijk zijn voor een portie magie, mag Maggy vanaf nu haar verwonderingen, bewonderingen, impressies en vervoeringen met ons en het erudiete publiek van deze veelgelezen blog delen.

Alstublieft!

(credits: georgiagrint14)

Advertenties