Sinds het opzeggen van mijn De Morgen abonnement* lees ik deze krant nog slechts sporadisch. Afgelopen weekend bijvoorbeeld. En wat ontdekte ik tot mijn afschuw in de blijkbaar sinds enige tijd vernieuwde weekendkrant:

WAX – niet alleen voor vrouwen

Shokerend, dit in een krant. Het niveau van de tuttigste aller tuttige flair. En de ondertitel om zich zeker goed in te dekken. ‘Eigenlijk is deze bijlage bedoeld voor de domste onder onze domme vrouwelijke lezers, want dat zijn ze uiteindelijk allemaal, maar we zullen het maar duidelijk vermelden dat het niet zo is.’

Het douchekapje XXL wordt dus uitzonderlijk niet uitgereikt om de meest vrouwonvriendelijke uitspraak van de week maar om de meest vrouwonvriendelijke daad van de week!

(Niet gepubliceerd bericht van 20 mei jl. opgevist uit “drafts” wegens komkommertijd)

Deze trofee wordt uitgereikt aan personen, bekenden of onbekenden, die een opmerkelijke uitspraak deden. Hij bestaat in 2 uitvoeringen: het “Douchekapje” voor deftige uitspraken en “Douchekapje XXL” voor ondeftige uitspraken. De gelukkige ontvanger van dit laatste kan het dan meteen helemaal over zijn hoofd trekken!

Advertenties