“De frieten zijn niet te duur!” aldus minster van Quickenborne na een grondig onderzoek. Op een moment dat onze koopkracht al danig is aangetast stelde Quicky, die er graag eentje lust met stoofvlees en mayonaise, vast dat ons zakje friet duurder werd op het moment dat de aardappelprijs in vrije val was.

Kwieke Quicky verdacht Jan Spier en andere snode frituristen ervan prijsafspraken te hebben gemaakt. De kapoenen! Dat is geen fair spel hoor, jongens! Dat mag niet in een vrije stripeconomie! En onze dappere held onderzocht het puntzaakje tot op de bodem met behulp van zijn gehackte iPhone.

Goed gewerkt, Quicky! Dat is nog eens opkomen voor de kleine man! Maar de frieten zijn dus niet te duur: eind goed al goed!

En nu op naar nieuwe avonturen, Quickie! Electrabel, belgacom, luminus, telenet, proximus, NMBS, base, mobistar…

Het “Douchekapje van de week” wordt uitgereikt aan personen, bekenden of onbekenden, die een opmerkelijke uitspraak deden. Hij bestaat in 2 uitvoeringen: het “Douchekapje” voor deftige uitspraken en “Douchekapje XL” voor ondeftige uitspraken. De gelukkige ontvanger van dit laatste kan het dan meteen helemaal over zijn hoofd trekken!

Advertenties