Hierbij willen wij de samenwerking met u als onze persoonlijke Feng Shui consulent beëindigen.

U heeft ons, deftige dames, wel in een zeer compromiterende positie gebracht. Feng Shui heeft onze persoonlijke waardigheid aangetast. We hoeven dat niet te pikken.

Nochtans waren wij het idee van ‘groet aan de zon’ zeer genegen. Onze chakra’s stonden heel erg gunstig voor een dagtrip naar Stonehenge, waar de Feng Shui elementen, aarde, steen, wind samenkomen en het licht de duisternis overwint. Nergens voel je meer gratitude, integrity en strength.

Maar waarom kon uw providence niet voorzien dat er, net op het ogenblik dat wij onze groet brachten in onze ‘meest natuurlijke staat’, zoals Feng Shui het voorschrijft, een buslading Japanse toeristen arriveerde met horden camera’s in de aanslag?!

Het is een flagrante schending van het portretrecht, de foto’s die nu circuleren op het Japanse internet. Onze advocaat zal deze onverkwikkelijke zaak en uw aansprakelijkheid in deze, verder afhandelen.

Gereserveerde groeten van de deftige dames,

p.s. googelen naar stonehenge, feng shui en deftige dames heeft geen zin, beste lezer, als u de Japanse taal niet machtig bent

Advertenties