Heeft u ook het gevoel dat uw leven niet op het juiste spoor zit? Dat het u ontbreekt aan rust, harmonie en innerlijk evenwicht?

Jaren van timmeren aan de weg naar de top, aan het doorbreken van glazen plafonds en aan full-time deftig zijn, het laat zijn sporen na. In elk geval toch bij ons, deftige dames.

Niets te laat ontdekten we de heilzame invloed van feng shui (spreek uit: fong soe). Sinds feng shui consulent Emile Ratelslang onze leef- en werkomgeving gescreend heeft en deze sindsdien gericht is op harmonie tussen natuurlijke en gecreëerde levensvormen voelen we een harmonieuze stroming van levenskracht.

Nu de richtlijen op de juiste wijze zijn toegepast heeft Emile ons verzekerd dat feng shui onze gezondheid zal bevorderen, onze relatie zal verbeteren en voorspoed zal aantrekken, zowel fysisch als spiritueel. We hebben sindsdien echt het gevoel dat onze complementaire krachten yin en yang volledig in evenwicht zijn.

Wij willen u, beste lezer, de heilzame invloed van feng shui niet onthouden en hebben, mede op aanraden van onze consulent, onze blog volledig gerestyled volgens de regels van de kunst. Het roze vertegenwoordigt het element aarde en staat voor “reciptivity”, zijnde onze ontvankelijkheid voor nieuwe ervaringen en onze openheid naar ideeën toe.

De blauwe en groene letters moeten u en ons stimuleren tot a state of deep and quiet calm. En deze kleuren zullen in de toekomst eveneens onze gids zijn tot meer kennis en zelfverwezenlijking. Tjsakaa!!

De komende dagen meer feng shui tips!

bagua-1.jpg
Advertenties