Drie mensen die je hiermee wil lastigvallen? (was de opdracht van deftige dame Nel)

Blanche

Marie

Bianca

Onze gastschrijfster Marie nam dit met enthousiasme aan.

“Dat is een beetje problematisch met dat stokje want geen van de aangesproken dames heeft een blog. Na rijp beraad hebben we besloten een groepsantwoord te formuleren in dit reactieluik.

Wat wilden jullie later worden?

Blanche was als kind in de ban van de strafpleidooien in “beschuldigde sta op” en wou strafpleiter worden.
Marie wou reporter in de Provence worden en er een boomgaard of wijngaard exploiteren. Bianca wou later slim, knap en rijk worden.

Wat zijn jullie geworden?

Blanche wou Jef Vermassen niet voor de voeten lopen en is een andere weg ingeslagen. Marie is reporter geworden en wacht nog op de boomgaard en Bianca wil later nog steeds slim, knap en rijk worden.

De man van onze dromen?

Blanche wou een slimme grappige man.
Marie wou een man waarmee ze kinderen zou krijgen waar ze ongeloofelijk trots zou op zijn en die haar dromen zou delen. Bianca wou dezelfde man maar bovendien zou hij bovennatuurlijk lekker kunnen koken.

Wat is het geworden?

Voor Blanche en Marie de man van hun dromen. Bianca heeft de kookoptie moeten laten vallen, maar ze heeft met Marie en Blanche zelf een kookclubje opgericht.

De blunders

Dames!is dit een deftig blog? Wij willen de faam van dit blog niet schaden en lichten dus geen tipje van de sluier omtrent onze waslijst blunders, want blunders zijn per definitie ondeftig. Of zou het een blunder zijn steeds incognito door andermans blog te dwalen?

Waar we trots op zijn

Dat we ondanks het feit dat we de 50 voorbij zijn nog steeds over al onze geestesvermogens beschikken. Alhoewel, schizofrenie, hoe begint dat?
En dat we erin geslaagd zijn als bloglozen toch een stokje te vangen van een zéér deftige dame.

Volgens de regels van het spel moeten wij het estafettestokje nu doorgeven.

We geven het volgens de Nelliaanse telling door aan drie personen en dat worden:
De Huisman en Mr.Delaru.
Benieuwd wie de man van hun dromen was.

Advertenties