wegens op zoek naar ons innerlijke zelf.

Na alle perikkelen omtrent (hoofd)redacteurschap, blogverkiezingen en de daaropvolgende zenuwinzinking van een van onze leden trekt de ‘Orde van de douchekapje’ zich even terug. We zijn op retraite, we gaan ons bezinnen. Eventjes bijpraten, de neuzen in dezelfde richting zetten.

Pater V zal optreden als onze spirituele raadgever, onze orde zal zijn diepste draai vinden, we zullen elkaar aanvullen als de stekker het stopcontact.

Gastspreker wordt doctor honoris causis Blanche. Zij zal een lezing geven over “Collegialiteit en rivaliteit in het moderne bedrijf: inspirerend of determinerend?”

We zouden ook nog graag nonkel Techneut van Tante Annie uitnodigen voor een ICT-workshop. We kunnen echt wel een paar tips gebruiken.

Steven Feys voor marketing en communicatie in huis halen zal waarschijnlijk te hoog gegrepen zijn, gezien onze huidige beperkte cash-flow.

Ikzelf zal als therapeut mij toeleggen op het reduceren van spanningen en het oplichten van aura’s door middel van klankschalen en aromatherapie.

Gerda neemt de hele praktische organisatie voor haar rekening.

Uiteindelijk zullen we daar versterkt uitkomen, straffe madammen als we zijn!

(posted by nel)

 

Advertenties