Technische spullen zijn meestal mannenzaakjes. Nochtans zijn ook deftige dames niet vies van nieuwe gadgets.

Wij zochten voor u de elegantste ontwerpen om met stijl boven te halen.

Opblaasbare USB-stick

images-52.jpegDe flash-bag, een opblaasbare ubs-stick, een memory-stick die groter en groter wordt naarmate er meer informatie opkomt. Deftige dames kunnen met het blote oog inschatten hoeveel informatie er nog op de stick kan. Als dat niet handig is. Ook leverbaar in de vorm van je lievelingshandtasje! (en hopelijk niet ontplofbaar). Kijk op de website ook eens naar de andere ontwerpen en ideeën van deze vormgever die durft afwijken van de standaard vormen.

Lach, u wordt gefotografeerd!

Een camera-toestel met een ingebouwde lachmeter, dat is de nieuwe Sony Cybershot DSC-T2 fotocamera met face and smile detection. Deftige dames hoeven niet meer bang te zijn dat ze met een pruillip op de foto staan. Deze camera maakt, van zodra de mondhoeken beginnen te krullen, automatisch een reeks foto’s. Hij heeft een ingebouwd geheugen van 4GB, waardoor we ook geen geheugenkaartjes moeten opdiepen uit onze handtas.
Verkrijgbaar in frisse kleurtjes maar ook in stijlvol zwart en hij heeft nog nauwelijks ouderwetse knopjes! Prijs: 349 eur.

Koptelefoon in kersenhout

Eindelijk de gepaste head-set om achteloos in onze Eames lounge chair te laten slingeren! De ATH-ESWP van Audi-Technica. En met een geweldige kwaltiteit, want dat was precies de bedoeling. Hout gaat namelijk beter om met geluidstrillingen dan kunststof en deze exclusieve materiaalkeuze leidt tot een perfecte weergave (5 tot 35.000 Hz), een gewicht van 170 gram én een prijskaartje van 369 dollar.

audio_technica_headphones.jpg